x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Arădencele urcă pe locul 2 după dubla victorie cu Botoşani

31.10.2021

FCC Baschet UAV Arad şi AC Triumf Botoşani au jucat în acest weekend ambele meciuri din sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet Feminin, fără spectatori. Prima partidă s-a disputat ieri, la Sala Sporturilor „Victoria” din Arad şi a fost câştigată de arădence cu scorul de 97-57.

În cea de a doua partidă, disputată astăzi, începând cu ora 13, la Sala „Constantin Jude” Timişoara, fetele noastre impunându-se cu 111-51.

Trebuie spus că meciul jucat de arădence la Timişoara contează pentru etapa a 18-a din LNBF.  Partida era programată iniţial în februarie, dar cele două cluburi au ajuns la un acord să lege turul şi returul pentru a reduce cheltuielile şi a evita expunerea în condiţiile de pandemie. Mai trebuie menţionat că partida s-a desfăşurat la Timişoara pentru că, potrivit regulamentului, nu se puteau juca ambele partide în acelaşi oraş.

În urma celor două victorii, FCC Baschet UAV Arad urcă pe poziţia secundă a clasamentului Lgii Naţionale, la două lungimi distanţă de primul loc, dar şi cu un meci mai puţin disputat (Vezi aici clasamentul complet). Săptămâna viitoare, sâmbătă, 6 noiembrie, “galben-albastrele” se vor deplasa la Cluj-Napoca pentru disputa cu Universitatea.