x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Arădencele revin pe parchet! Două meciuri pentru FCC UAV în acest week-end

27.10.2021

70% din lotul de jucătoare a fost testat pozitiv și obligat să stea în izolare, la hotelul clubului, timp de două săptămâni. Vineri e prima zi în care arădencele se pot antrena din nou în formulă completă, pentru ca a doua zi, pe 30 octombrie, la Arad, de la ora 17, să intre parchet împotriva noii promovate AC Triumf Botoșani.

Pentru a reduce costurile și riscurile expunerii în condițiile epidemiologice actuale, cele două cluburi au ajuns la un acord să joace în acest week-end ambele meciuri din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Cum regulamentul nu permite ca ambele dueluri din sezonul regulat al Ligii Naţionale să aibă loc în același oraș, s-a apelat la varianta sălii “Constantin Jude” din Timișoara.

Cererea a fost aprobată de Comisia de Competiții, Legitimări, Transferări și Omologări, iar retul va avea loc duminică, 31 octombrie, de la ora 13.

Ambele jocuri se vor disputa fără spectatori. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat noile restricții împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, printre măsurile luate este și interzicerea participării persoanelor la evenimentele sportive, care va sta în vigoare până pe 25 noiembrie.