x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet UAV Arad

Arădencele rămân pe locul 3 după înfrângerea de la Satu Mare

19.01.2020

FCC Baschet Arad nu a izbutit să câştige meciul din această seară cu CSM Satu Mare. “Galben-albastrele” au cedat, în deplasare, scor 51-59.

Derby-ul etapei secunde din grupa valorică A nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor fanilor baschetului românesc. Un duel în care ambele combatante au făcut multe erori, iar procentajul la aruncările din acţiune a fost unul slab, sub 50%. Chiar dacă au intrat la cabine cu avantaj pe tabelă (29-28), arădencele nu s-au regăsit deloc în partea secundă, în special în sfertul trei. Cu toate că echipa gazdă nu a punctat deloc pe statistică cu jucătoarele venite de pe bancă, au izbutit să se impună graţie unui prestaţii bune a americancei Bernice Mosby (autoare a 20 de puncte).

Astfel, FCC Baschet Arad a ratat ocazia să treacă pe poziţia secundă în clasamentul fazei a doua din Liga Naţioanale şi se îndepartează de primele două locuri ce asigură calificarea directă în semifinale.  A fost şi primul insucces pe banca tehnică a spanionului Manuel Rodriguez, după 9 succese consecutive. “Galben-albastrele” rămân pe ultima treaptă a podiumului cu un bilanţ de trei victorii şi trei înfrângeri. Următorul joc al echipei noastre este programat sâmbătă, 25 ianuarie. La Arad soseşte Universitatea Cluj-Napoca.

CSM Satu Mare – FCC Baschet 59-51. Pe sferturi: 17-11, 11-18, 14-7, 17-15.

Marcatoare gazde: Mosby 20 puncte, Podar 13, Miljkovic 12, Ervin 9 şi Olah 5.

Marcatoare oaspete: Webb 14 puncte, Karakasevic 11, Robinson 9, Pop 6, Fodor 5, Ardelean 4 şi Akathiotou 2.