x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Arădencele încheie mâine seară prima fază a grupelor din Liga Naţională

03.01.2020

Medaliata cu bronz a Ligii Naţionale este prima echipă arădeană din 2020 care intră în febra competiţiei. FCC Baschet Arad întâlneşte sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor “Victoria”, ACS KSE Târgu Secuiesc.

“Galben-albastrele” nu au avut prea mult timp liber de Sârbători, asta pentru că au de disputat ultima etapă din faza grupelor regionale din Liga Naţională. Indiferent de rezultatul din jocul cu formaţia covăsneană, arădencele vor termina Grupa de Vest pe poziţia secundă. Practic, cu o etapă înainte de final, se ştiu formaţiile calificate în faza a doua a campionatului. Singura necunoscută stă în punctele cu care vor intra cele şase formaţii din cele două grupe.

În partida tur dintre cele două adversare, spaniolul Manuel Rodriguez a debutat pe banca tehnică a Aradului. Atunci, FCC s-a impus într-o manieră convingătoare, scor 77-55. Clasamentul grupei din care face parte şi formaţia din oraşul de pe Mureş este condus de CSM Satu Mare. La mică distanţă se află echipa noastră, pe poziţia secundă, cu 16 puncte acumulate. Adversara de sâmbătă seară a arădencelor nu mai are nici măcar şanse teoretice de accedere în grupa 1-6.

Arbitrul Zsolt Csiki a fost delegat pentru a treia oară consecutiv la un meci al FCC Baschet Arad. Acesta va fi ajutat în partida cu Târgu Secuiesc de Alina Dekany şi Ianca Szoks. Comisar din partea FRB va fi Dan Ionescu.