x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

Arădencele dau mâine seară bătălia finală pentru locul secund!

03.03.2020

Cel mai interesant meci al etapei a 9-a din Grupa valorică A le pune faţă în faţă pe FCC Baschet Arad, locul 3 în Liga Naţională, şi Sepsi SIC Sf. Gheorghe, actualmente lider.

“Galben-albastrele” vor încheia în această săptămână sezonul regulat din campionatul românesc. Pe parchetul Salii Sporturilor Victoria vor poposi pe rând campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri, de la ora 18:00, şi Olimpia CSU Brasov, duminică, de la 18:30.

Bataliile pentru echipa arădeană se vor da pentru locul secund inaintea play-off-ului, care i-ar aduce un loc direct in semifinale. Deşi nu mai este favorită la ocuparea poziţiei a doua înainte de play-off, FCC Baschet Arad nu renunţă la luptă şi speră ca Sepsi să îşi apere corect şansele pe teren propriu, cu CSM Satu Mare. Dar până atunci, echipa lui Rodriguez trebuie să câştige tot, inclusiv derby-ul de mâine seară,

Reeditare finalei Cupei României din Sepsi Arena se anunţă una extrem de interesantă în condiţiile în care Hadzovic şi compania au pierdut la doar 9 puncte partida tur, iar campioana Sepsi a demonstrat că nu e invincibilă după ce a pierdut cu gruparea din Satu Mare.

Primul fluier al derby-ului FCC Baschet Arad – Sepsi SIC Sf. Gheorghe se va da miercuri, de la ora 18. Pentru cei care nu pot ajunge la meci, clubul nostru va transmite în direct partida, în format video, pe site-ul oficial.

Foto: Bordás Lóránt Krisztián