x3
liga-europei-centrale
Cupa Europei Centrale
x9
campioana-romaniei
Campioana Romaniei
x2
cupa-romaniei
Cupa Romaniei
FCC Baschet Arad

76-34 cu Târgu Mureş pentru primul succes al sezonului!

12.10.2019

FCC Baschet Arad nu a avut mari probleme în a obţine prima victorie din noul sezon competiţional. “Galben-albastrele” au trecut cu 76-34 de formaţia BC Târgu Mureş. Partida a contat pentru etapa 2-a din Liga Naţională - Grupa de Vest.

Contrar aşteptărilor, echilibrul partidei s-a menţinut pe tot parcursul primului sfert, chiar cu vizitatoarele conducând pe tabelă. Pentru acest meci, Dejan Mudresa şi Cristian Bondor nu au putut conta pe Mercea, Ciotir şi Rotariu (plecate la turneul cu numărul 16 din Cupa României 3x3, de la Sf. Gheorghe). Echipa de streetball a clubului a reuşit să câştige întrecerea după finala disputată împotriva Olimpiei Braşov, scor 21-16.

Revenind la meciul din această seară, lucrurile au intrat la normal după pauza dintre primele sferturi, arădencele nemaifacând nicio concesie până la finalul întâlnirii. Ca şi la jocul cu Satu Mare, apărarea Aradului a funcţionat bine, drept dovadă că adversarele au mai reuşit să marcheze doar 8 puncte în următoarele două sferturi.

“Un meci ce nu trebuia să fie atât de greu pentru noi. A fost o problemă că am jucat la nici 48 de ore distanţă de jocul cu Satu Mare şi s-a simţit asta şi în jocul echipei. Dar a fost bine până la urmă, o primă victorie în campionat. Pentru noi urmeză un examen important, meciul cu Târgovişte din cupă. De mâine începem să-l pregătim şi ne gândim doar la victorie. Va fi o provocare pentru mine. Vedem dacă mai putem să aducem o jucătoare pentru a întări lotul,” a declarat antrenorul Dejan Mudresa, după finalul jocului.

FCC Baschet Arad vs BC Târgu Mureş 76-34. Pe sferturi: 20-15, 27-4, 14-4, 15-11.

Marcatoare Arad: Webb 25 puncte, Fodor 12, Ardelean 12, Karakasevic 11, Akathiotou 11, Pop 3 şi Neagu 2.

Marcatoare Târgu Mureş: Dunbar 10 puncte, Feises 9, Badi 7, Kleeman 3, Gal 3 şi Meszaros 2.

Programul încărcat pentru FCC Baschet Arad continuă şi în perioada următoare. Peste doar patru zile, arădencele dispută, la Târgovişte, prima manşă a turului inaugural din Cupa României, ediţia 2019-2020. Duelul cu marea rivală e programat miercuri, 16 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din judeţul Dâmboviţa.

CLICK AICI pentru o Galerie FOTO de la confruntarea din această seară.